Archery Tag

Archery tag kan overal in Nederland gespeeld worden! Wij nemen onze materialen mee en verzorgen de activiteit ook op locatie. Uiteraard is het mogelijk om het spel bij ons op locatie te spelen. 

Het boogschieten op elkaar is een snel en actief spel. Het spel wordt gespeeld in twee teams tegen elkaar. Het is de bedoeling dat je het andere team afschiet! Dit doe je doormiddel van de pijl en boog. Gelukkig hebben de pijlen wel stompe punten. 

Archery Tag in Nederland is een sport die veel weg heeft van een potje paintballen. Je strijd in twee teams tegen elkaar en je schiet op elkaar. Gelukkig doet Archery tag niet zo veel pijn als paintball. De pijlen kunnen hard aankomen maar ze zullen niet echt pijn doen. Laten we de pijlen maar niet verwisselen met het boogschieten. 

Het spel is zeer actief. Mensen die slecht te been zijn of zwanger zijn worden afgeraden om deel te nemen aan het spel. Uiteraard kunnen wij ook voor de personen die niet mee kunnen doen een alternatieve activiteit aanbieden. Op deze manier doet iedereen mee met de teamdag, familiedag of vriendendag! 

Kortom, Archery Tag is een leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje, teamdag, familiedag of vriendendag!

Vanaf

6 pers.

1 uur

20,- p.p.

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco