BeachVolleybal

Beachvolleybal is een super leuk en sportief uitje. Lekker met elkaar zijn en even een potje beachvolleyballen. Voeten in het zand en natuurlijk plezier maken met elkaar. 

De meeste mensen weten wel ongeveer hoe ze moeten volleyballen. Wij bieden het volleyballen begeleid en onbegeleid aan. Bij het begeleid volleyballen is de instructeur verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de punten telling. Maar de instructeur kan ook instructies geven om het spel naar een hoger niveau te brengen! Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een toernooi te spelen. 

Lijkt het je leuk om de skills binnen je team te verbeteren? Wij verzorgen ook workshops beachvolleybal. Een instructeur legt jullie het spelletje helemaal uit en de verschillende technieken. STEP UP YOUR GAME!

De volleybal velden worden opgezet naast de strandtent. Hierdoor is het ideaal om een toernooi te spelen met collega’s of vrienden. Met de bedoeling dit af te wisselen met een “kouwe gouwe rakker”. Sporten is super belangrijk maar er moet ook gedronken worden!

Beachvolleybal is een echte teamsport en super geschikt als bedrijfsuitje. Voor grote bedrijven kunnen wij ook een volledig volleybal toernooi organiseren. Wij organiseren alles van velden tot muziek tot barbecue.

Wilt u graag beachvolleyballen op locatie? Dat kan! Wij komen met onze velden, instructeurs, barbecues en muziek naar u toe. Zo is het mogelijk om overal in Nederland te volleyballen. Echter nemen we (normaal gesproken) alleen het zand niet mee… Kortom: bij ons is alles mogelijk. 

Vanaf

4 pers.

1 uur

17,50 p.p.

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier! Daarnaast kunt u ook bellen naar 0634577955

Laat dit veld blanco