Bijlwerpen

Bijlwerpen kan nu ook in het Westland! De sport is nieuw en zeer opkomend in Nederland. Ervaar het bijlwerpen bij Brink Outdoor in het Westland of bij u op uw eigen locatie. 

De instructeur geeft eerst een duidelijke uitleg over hoe je moet bijlwerpen. Vervolgens is het aan jullie om de bijl in de houten platen te mikken. Het zal niet meevallen maar iedereen zal het doel raken! 

Bijlwerpen is een leuke en stoere activiteit met elkaar. Ideaal als bedrijfsuitje, familiedag of als uniek vrijgezellenfeestje! 

Onze bijlen zijn vlijmscherp en echte wapens, helaas is de activiteit niet toegestaan onder de 18 jaar oud. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat onze bijna volwassenen ook vermaakt worden met een leuke activiteit op dezelfde locatie!

Het bijlwerpen kan ook bij u op locatie gespeeld worden. Het is dus niet alleen bijlwerpen in het Westland. We komen graag eerst langs om te kijken of de locatie geschikt is. Wij komen vervolgens met onze instructeurs en materialen naar u toe!

Ga voor dit unieke uitje en maak uw bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje onvergetelijk. Tip voor de vrijgezellenfeestjes, nog even geen alcohol voor de activiteit. Alcohol en bijlen gaan niet helemaal goed samen. 

Neem voor meer informatie contact op via onderstaand contactformulier. Bent u al overtuigd, boek dan via onderstaande knop!

Vanaf

17,50 p.p.

1 uur

18 jaar

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco