Boogschieten

Boogschieten nabij Den Haag als actief uitje! Ons evenementen terrein is in het Westland, Haal de jager in u en in uw collega’s naar boven. Boogschieten is leuk voor jong en oud en is voor iedereen toegankelijk. 

Boogschieten is een precisie sport. Onze instructeurs trainen u en uw collega’s, vrienden of familie om zo dicht mogelijk bij de roos te schieten. Of hebben jullie al een Robin Hood in jullie team zitten? 

Wij bieden het boogschieten niet alleen aan nabij Den Haag. Wij bieden het boogschieten ook aan bij u op locatie. De activiteit kan op veel locaties uitgevoerd worden. Vraag naar de mogelijkheden om het ook bij jullie op het werk te komen doen. Zo kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met een vergadering!

Wij hebben speciaal voor de kinderen aangepaste bogen! Op deze manier kan iedereen meedoen met de activiteit. 

Onze instructeurs kunnen van iedereen een echte boogschutter maken. Eerst wordt er geoefend en vervolgens wordt er in teams tegen elkaar gestreden. Mocht jullie groep bijzonder goed zijn, dan weten wij iedereen uit te dagen! 

Zijn jullie geneigd om overal een wedstrijd van te maken? Dat kan ook met het boogschieten. Wij draaien een toernooi voor jullie in elkaar waardoor jullie tegen elkaar zullen strijden. Super leuk als iedereen enthousiast mee doet!

Vanaf

2 pers.

1 uur

8 jaar

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco