Escape Room

Opzoek naar een Escape Room in het Westland? In samenwerking met AC Opleidingen bieden wij twee gave escape rooms aan! In onze escape rooms in het Westland staat een calamiteit centraal. Van het ontsnappen van gevaarlijke stoffen tot explosies aan toe, alles komt aan bod. Super gaaf als gezinsuitje, bedrijfs uitje, vriendenuitje maar ook zeker als teambuilding! We hebben twee escape rooms:

De ramp

In Naaldwijk heeft er een explosie plaatsgevonden. Het laboratorium in Naaldwijk is ook beschadigd en de situatie is kritisch. In het laboratorium ligt een vaccin voor een ziekte en dit vaccin moet veilig gesteld worden. Het is dus van groot belang dat binnen afzienbare tijd de situatie in het lab onder controle komt en het vaccin aan de koerier wordt meegegeven. 

De Kwekerij

Het begint allemaal bij een buurjongen die per ongeluk zijn bal over de schutting heeft getrapt bij meneer Zwinkels. De jongen roept en klopt maar krijgt geen reactie. Hij denkt dat er wat is gebeurd met meneer Zwinkels en vraagt jullie om hulp. Je gaat naar binnen maar komt erachter dat meneer Zwinkels niet is wie hij lijkt… Komen jullie weer binnen één uur naar buiten?

Vanaf

2/8 pers.

1 uur

16 jaar

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco