Expeditie Robinson

Speel samen met je collega’s, vrienden of familie: Expeditie Robinson als actief uitje! De opdrachten tijdens het spel zijn zowel actief als passief. Jong, oud, 1 been of 2 benen, iedereen kan mee doen. Test je overlevingskansen tijdens het spel!

Expeditie Robinson is zeer geschikt als bedrijfsuitje.  Omdat je dit spel speelt samen met je collega’s werkt iedereen samen. Iedereen wordt bij de opdrachten betrokken en ook iedereen doet mee. Onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen enthousiast mee doet! 

Expeditie Robinson doe je in teams tegen elkaar. De expeditie bestaat uit een aantal opdrachten die je met je team moet uitvoeren. Daardoor zijn creativiteit en samenwerking van belang. Uiteraard wordt de expeditie afgesloten met een van de belangrijkste vaardigheden: vuur maken! Tijdens de Expeditie Robinson word je zowel fysiek als mentaal getest. Met welke collega’s of vrienden ga jij de expeditie winnen?

De Expeditie kan bij ons op locatie maar ook bij u op locatie! Wij komen met onze materialen en instructeurs naar u toe. Ook kunnen wij de catering op locatie verzorgen. 

Kortom: ga voor dit leuke uitje.

Vanaf

6 pers.

2 uur

25,- p.p.

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco