Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is misschien wel het meest hilarische teamuitje ooit! Geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van deze quiz. Het spelprogramma is gegarandeerd een succes. 

Het spelprogramma wordt in teams tegen elkaar gespeeld. Er worden verschillende rondes gespeeld als: wie ben ik, de holland quiz, raad de plaat, etc. Het spelprogramma is een groot feest. Iedereen zal tijdens de quiz de voetjes van de vloer doen en zal lekker mee zingen met de nummers. 

Het spelprogramma is voor deelnemers vanaf 18 jaar oud. Bij het spelprogramma is het toegestaan om een drankje te nuttigen. Sterker nog, dit zal ongetwijfeld gebeuren! Biertje?

Onze quizmaster zorgt ervoor dat iedereen bij de quiz wordt betrokken! Boek Ik hou van Holland als teamuitje en bezorg je personeel een hilarische avond. 

Het spelprogramma kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Wij komen met de installatie naar jullie toe maar ook met de catering indien gewenst. Ook is het mogelijk om het spelprogramma in “De Brink Naaldwijk” te spelen. De ideale locatie voor het hilarische spel als starter van de avond. 

Ik hou van Holland is een mooie toevoeging aan een feestavond. Na het Ik hou van Holland spel weet je zeker dat je feest een knalfuif gaat worden! 

Samengevat: wil je een feestje, boek Ik hou van Holland!

Vanaf

350,-

2 uur

18 jaar

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco