Kids Challenge

De kids challenge is gericht op het samenwerken tussen de kinderen. De kinderen gaan een aantal uitdagende samenwerkingsopdrachten doen. Kortom, teambuilding voor kinderen!

Tijdens de teambuilding voor kinderen, zijn de instructeurs druk bezig met de kinderen te enthousiasmeren. De beleving van de opdrachten is altijd erg hoog. De kinderen zijn razend enthousiast. 

Aan de samenwerkingsopdrachten kan een vooraf bepaald doel worden gehangen. Zo kunnen er doelen gesteld worden als het vertrouwen van de kinderen in elkaar verhogen. Of bijvoorbeeld een stop pesten campagne! We gaan dan samen in overleg hoe we deze doelen gaan realiseren zonder dat de kinderen hier bewust van zijn. Daardoor is de teambuilding voor kinderen niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam!

De spellen die gespeeld worden variëren in intensiteit. Hierdoor kan ieder kind meedoen! Ook wanneer een kind een blessure heeft kan deze actief deelnemen. De spellen zijn niet alleen intensief maar de kinderen moeten ook nadenken. Hierdoor kan ieder kind een belangrijke rol spelen binnen de spellen.  

Kortom: Leuke, uitdagende spellen voor ieder kind!

Vanaf

6 pers.

2 uur

20,- p.p.

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier! Daarnaast kunt u ook bellen naar 0634577955

Laat dit veld blanco