Team Challenge

De Team Challenge zijn uitdagende teamspellen voor jong en oud! Het programma is voor groepen graag die tijdens hun uitje alles samen willen doen. Jullie krijgen met de groep verschillende opdrachten die jullie moeten gaan uitvoeren met elkaar binnen en een bepaalde tijd. 

Hoe goed functioneert jullie bedrijf, familie of vriendengroep samen? Kunnen jullie alle opdrachten aan? 

De Team Challenge is voor iedereen toegankelijk. De spellen variëren in intensiteit. Hierdoor kan iedereen mee doen, ook als je slecht te been bent. Ook voor de jonge kinderen zijn de teamspellen enorm leuk om te doen. Zeker de mix tussen jong en oud maakt de opdrachten nog veel leuker!

Het programma duurt normaal 2 uur. Binnen deze 2 uur doen we ongeveer 8 tot 10 spellen. De spellen zijn allemaal in het teken van samenwerken. Alleen kan je de spellen niet uitvoeren. Om de spellen op te lossen of uit te voeren moet er goed nagedacht worden. Kan jullie groep dit aan?

De Team Challenge is de meest geboekte activiteit. Dit is ook niet gek want het is altijd een feestje! Ga voor dit leuke programma en klik op boek nu!

Vanaf

6 pers.

2 uur

8 jaar

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco