Vlotbouwen

Vlotbouwen is een activiteit voor jong en oud. Onder begeleiding van een instructeur bouwen jullie een vlot en gaan jullie hier daadwerkelijk mee varen. Tijdens het bouwen krijgen jullie uitleg over verschillende knopen en technieken om een vlot te kunnen bouwen. 

De activiteit is zo leuk omdat jullie met elkaar bezig zijn. Samen met je collega’s, vrienden of familie ergens aan werken. Super leuk om elkaar in deze setting bezig te zien. Indien grote groepen willen bouwen zullen er in teams tegen elkaar gestreden worden. 

Na het bouwen van het vlot gaan jullie het water op om met het vlot te varen. Wie gaat als eerst het vlot op? Houden jullie een droog pak?

Vlotbouwen kan uitgevoerd worden bij ons op locatie maar ook bij u op locatie. Heeft u een mooi stuk water en heeft u hier altijd al een keer op willen varen? Dan komen wij met onze materialen en instructeurs naar u toe! 

Boek nu het vlotbouwen bij Brink Outdoor en verzeker jezelf van een spetterend feestje!

Vanaf

20,- p.p.

1 uur

8 jaar

Arrangementen

Niet alleen een losse activiteit boeken maar een volledig arrangement! Neem een kijkje naar onze arrangementen en laat uw uitje volledig verzorgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco