Bedrijfsuitjes

Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van bedrijfsuitjes op verschillende locaties. Bent u opzoek naar een bedrijfsuitje dichtbij Den Haag of op eigen locatie dan bent u bij ons op het juiste adres. 

Een uitje is niet alleen leuk!

Bij Brink Outdoor geloven wij in sport als middel om doelen te bereiken. We gaan voor het bedrijfsuitje met u in overleg om het doel van het bedrijfsuitje vast te stellen. Vervolgens gaat Brink Outdoor zich indien nodig verder verdiepen in dit doel en de instructeurs zullen instructies krijgen over de toe te passen methodes. Hierdoor zullen alle instructeurs tijdens uw bedrijfsuitje op de hoogte zijn van uw doelen en hiermee aan de slag gaan samen met de groep.

De verschillende doelen kunnen variëren van een leuke middag met collega’s tot doelen die dieper gaan in de theorie zoals: het verbeteren van leiderschapskwaliteiten binnen de groep. 

Het resultaat is dat uw bedrijfsuitje niet alleen leuk was maar ook een meerwaarde heeft meegebracht voor het bedrijf! Kortom: een uitje is niet alleen leuk. 

Arrangementen voor een bedrijfsuitje

Bekijk hier onze arrangementen speciaal voor een bedrijfsuitje! 

Bepaal je doel

De eerste stap is zelf bepalen wat uw doel is! Doelen kunnen verschillen van plezier hebben tot en met het reorganiseren van een organisatie. Geen doel is te gek. 

Bespreek het doel

Het te bereiken doel wordt met Brink Outdoor overlegd en eventueel gespecificeerd. Brink Outdoor gaat graag met u in overleg om zodoende misverstanden te voorkomen en doelen helder te omschrijven.

Relax

Brink Outdoor gaat in de voorbereiding kijken hoe de doelen gerealiseerd kunnen worden. De instructeurs worden aan de hand van theorieën gericht op de doelen getraind. Op deze manier kunnen de instructeurs ervoor zorgen dat er doelgericht te werk wordt gegaan. 

Knallen maar

Tijdens de uitvoering wordt er naar toe gewerkt om de doelen te realiseren. De instructeurs bevatten alle kennis om het maximale uit de groep te halen en richting het doel te werken. De voorbereidingen die getroffen zijn worden uitgevoerd!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Voorbeeld programma:

15:00-15:30 Ontvangst met hapje/drankje

15:30-17:30 Team Challenge

17:30-18:00 Borrel

18:00-20:00 Barbecue