Beachvolleybal als bedrijfsuitje

Beachvolleybal is een super bedrijfsuitje. Lekker met elkaar zijn en even een potje beachvolleyballen. Voeten in het zand en natuurlijk plezier maken met elkaar. 

De meeste mensen weten wel ongeveer hoe ze moeten volleyballen. Wij bieden het volleyballen begeleid en onbegeleid aan. Bij het begeleid volleyballen is de instructeur verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de punten telling. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een toernooi te spelen. 

Lijkt het je leuk om de skills binnen je team te verbeteren? Wij verzorgen ook workshops beachvolleybal. Een instructeur legt jullie het spelletje helemaal uit en de verschillende technieken. STEP UP YOUR GAME!

De volleybal velden worden opgezet naast de strandtent. Hierdoor is het ideaal om een toernooi te spelen met collega’s. Met de bedoeling dit af te wisselen met een “kouwe gouwe rakker”. 

Beachvolleybal is een echte teamsport en super geschikt als bedrijfsuitje. Voor grote bedrijven kunnen wij ook een volledig volleybal toernooi organiseren. Wij organiseren alles van velden tot muziek tot barbecue. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955 of contact opnemen via onderstand contactformulier. 

Vanaf

6 pers.

1 uur

8 jaar

Beachvolleybal toernooi

Wij organiseren ook voor grote bedrijven volledige beachvolleybal toernooien. Wij organiseren de toernooien tot maximaal 200 personen. Het evenement wordt precies ingevuld zoals u dat graag wilt hebben. Alles is mogelijk! Neem contact op via het offerte formulier of bel naar 0634577955

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco