Bedrijfsuitje op locatie

Uw bedrijfsuitje op locatie! Jazeker, wij komen met onze materialen naar jullie toe. Tijdens het bedrijfsuitje op locatie gaan jullie de Schiet Challenge doen. 3 verschillende schiet-activiteiten waarbinnen iedereen mee kan doen! Na de Schiet Challenge gaan jullie met elkaar barbecuen als perfecte afsluiter van de outdoor activiteiten. 

Locatie

De locatie voor dit arrangement kunt u zelf bepalen! Wij komen met onze materialen, barbecue’s en instructeurs naar u toe. 

Activiteit

De 3 activiteiten binnen de Schiet Challenge zijn: Boogschieten, Kruisboogschieten en Archery Tag. Jullie gaan opwerken van stilstaande doelen naar bewegende doelen! Door de combinatie van alle 3 de activiteiten kan iedereen meedoen. 

Barbeque

Na afloop van de activiteit wordt er gebarbecued. De koks van Brink Outdoor staan achter de barbecue en bereiden het (vegetarische) vlees. Ook aan de afwas hoeven jullie niet te denken want wij nemen alle barbecue spullen weer mee! 

8 pers.

4,5 uur

65,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Lees hier over deze locatie!

Programma

14:30 – 15:30 | Boog/Kruisboog schieten

15:30 – 16:30 | Archery Tag

16:30 – 17:00 | Omkleden/borrel

17:00 – 19:00 | Barbeque

 

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco