Team Challenge als bedrijfsuitje

Teambuilding spellen

De Team Challenge is een 2 uur durend programma voor kleine evenals grote bedrijven. Jullie worden als collega’s uitgedaagd om verschillende teambuilding spellen met elkaar te volbrengen. De uitdagende spellen zijn de nummer 1 activiteit van Brink Outdoor! Kortom: Dit moet je doen. 

De spellen lopen sterk uiteen aan intensiteit. De spellen worden per groep gekozen. De Team Challenge is voor iedereen toegankelijk. 

Ieder bedrijfsuitje bij Brink Outdoor wordt gekoppeld aan een doel. Wij gaan vervolgens de spellen van de Team Challenge selecteren aan de hand van het doel van het bedrijf. Op deze manier is het bedrijfsuitje niet alleen leuk maar hebben we aan het einde van het bedrijfsuitje ook nog wat bereikt!

Een impressie van de verschillende spellen die worden gespeeld tijdens de activiteit ziet u op de foto’s. 

Tijdens de teambuilding spellen wordt er gewerkt naar een hoogprestatie team. Een team wat maximaal presteert. Hiervoor zijn 8 factoren van belang en die komen allemaal aan bod tijdens de spellen. Jullie worden gecoacht en begeleid door de instructeur. De instructeur is getraind om de 8 factoren zo goed mogelijk over te brengen door middel van de spellen. 

Super gaaf als je als bedrijfsuitje ook nog wat geleerd hebt met elkaar! Kortom: deze activiteit moet je een keer ervaren met elkaar. Ga voor de Team Challenge en bezorg je collega’s niet alleen een leuke middag. Voor meer informatie bel je naar 0634577955. Of neem contact op via onderstaand formulier. 

Vanaf

6 pers.

2 uur

Combineer en krijg korting

Combineer de teambuilding spellen met vlotbouwen! Vlotbouwen is een perfecte afsluiter voor de team challenge. Alle factoren van de teambuilding komen in het vlotbouwen weer terug. 

Vlotbouwen als bedrijfsuitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.