Bijlwerpen als bedrijfsuitje

Jazeker, je hebt het goed gelezen: Bijlwerpen! Het bijlwerpen kan ook tijdens uw bedrijfsuitje! Ervaar de kick die je krijgt als je de bijl in het hout hebt gegooid. 

Onze instructeurs leggen jullie precies uit hoe je bijl moet werpen. Ze zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. Ook zullen zij iedereen bij de activiteit betrekken. Het bijlwerpen kan gespeeld worden als toernooi. 

Het bijlwerpen is een unieke activiteit die je collega’s waarschijnlijk nog niet eerder hebben gedaan. Ga voor dit unieke bedrijfsuitje! 

Het bijlwerpen kan ook worden aangeboden bij jullie op locatie. Hebben jullie rondom het bedrijf een afgeschermd stukje, dan komen wij met onze bijlen naar u toe!

Wij maken gebruik van verschillende bijlen. We hebben “beginners” bijlen en “gevorderden” bijlen. Hierdoor is de activiteit voor iedereen toegankelijk. Kortom: een activiteit voor al uw collega’s. 

Het is mogelijk om een toernooi te spelen met uw collega’s. Het is net bowlen, alleen dan iets spectaculairder. Ga voor dit unieke bedrijfsuitje. 

Lijkt het u leuk om de activiteit te ervaren? Neem dan contact op via 0634577955 of vul onderstaand contactformulier in! 

Vanaf

2 pers.

1 uur

18 jaar

Combineer en krijg korting

Combineer het werpen van de bijlen met boogschieten en krijg korting! Beide activiteiten werden vroeger als wapen gebruikt. Mocht u een middeleeuws thema willen koppelen aan het uitje, dan zijn deze twee activiteiten perfect. 

Kruisboogschieten

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.