Boogschieten bedrijfsuitje

Boogschieten als bedrijfsuitje nabij Den Haag! Ons evenementen terrein is in het Westland, Haal de jager in u en in uw collega’s naar boven. Boogschieten is leuk voor jonge en oud en is voor iedereen toegankelijk. 

Boogschieten is een precisie sport. Onze instructeurs traint u en uw collega’s om zo dicht mogelijk in de roos te schieten. Of hebben jullie al een Robin Hood in jullie team zitten? 

Wij bieden het boogschieten niet alleen aan nabij Den Haag. Wij bieden het boogschieten ook aan bij u op locatie. De activiteit kan op veel locaties uitgevoerd worden. Vraag naar de mogelijkheden om het ook bij jullie op het werk te komen doen. Zo kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met een vergadering!

Onze instructeurs kunnen van iedereen een echte boogschutter maken. Eerst wordt er geoefend en vervolgens wordt er in teams tegen elkaar gestreden. Mocht jullie groep bijzonder goed zijn, dan weten wij iedereen uit te dagen! 

Zijn uw collega’s geneigd om over een wedstrijd van te maken? Dat kan ook met het boogschieten. Wij draaien een toernooi voor jullie in elkaar waardoor jullie tegen elkaar zullen strijden. Super leuk als iedereen enthousiast mee doet.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955 of contact opnemen met onderstaande contactformulier! 

Vanaf

2 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Boogschieten kan perfect gecombineerd worden met Archery Tag. De techniek van het boogschieten is hetzelfde, dit zal resulteren in betere resultaten. Laten we de pijlen maar niet verwisselen!

Archery Tag Familie uitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.