Bubbel voetbal als bedrijfsuitje

Bubbel voetbal bedrijfsuitje, ook wel bekend als bumperbal, is een sport waarbij je gaat voetballen tegen elkaar. Echter heeft iedereen een grote bal om zich heen en ga je proberen om elkaar te beuken! 

Bubbel voetbal wordt als bedrijfsuitje aangeboden op verschillende locaties. Onze locatie is in het Westland maar we doen het ook op uw locatie. U geeft aan waar u graag uw bedrijfsuitje wilt doen, wij komen met onze materialen en instructeurs. Bijna iedere gras locatie is geschikt voor het bubbelvoetballen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Grote bal om je heen en beuken maar! Het leven gaat over vallen en opstaan, zo ook bubbel voetbal! Zorg ervoor dat je de tegenstander omver beukt en de bal uiteindelijk in het doel schiet. Welke collega zou jij wel eens een beuk willen geven?

Het is een zeer intensieve activiteit. Het is mogelijk om de activiteit te combineren met een minder intensieve activiteit. Daardoor kunnen al uw collega’s mee doen met het bedrijfsuitje!

Met deze activiteit verzeker je jezelf en je collega’s van slappe lachspieren. Het is hilarisch om te zien hoe het er aan toe kan gaan. Kruip in de bal, geef je collega’s een beuk en ervaar de activiteit. Ga voor deze activiteit en zorg voor een actief bedrijfsuitje!

Kijk het filmpje hieronder om een goede impressie te krijgen hoe bubbel voetbal, of ander genaamd: bubblesoccer, in zijn werk gaat! 

Bubble Soccer
Video afspelen

Vanaf

6 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Bubbel voetbal kan perfect gecombineerd worden met Archery Tag! Beide activiteiten zijn competitief en actief. Samen zorgen ze voor een actieve en onvergetelijke middag!

Archery Tag Familie uitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.