Expeditie Robinson als bedrijfsuitje

Speel samen met je collega’s Expeditie Robinson als actief bedrijfsuitje! De opdrachten tijdens het spel zijn zowel actief als passief. Jong, oud, 1 been of 2 benen, iedereen kan mee doen. Test je overlevingskansen tijdens het spel!

De Expeditie Robinson is zeer geschikt als bedrijfsuitje.  Omdat je dit spel speelt samen met je collega’s werkt iedereen samen. Iedereen wordt bij de opdrachten betrokken en ook iedereen doet mee. Onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen enthousiast mee doet! 

Expeditie Robinson doe je in teams tegen elkaar. De expeditie bestaat uit een aantal opdrachten die je met je team moet uitvoeren. Daardoor zijn creativiteit en samenwerking van belang. Uiteraard wordt de expeditie afgesloten met een van de belangrijkste vaardigheden: vuur maken! 

Tijdens de Expeditie Robinson word je zowel fysiek als mentaal getest. Met welke collega’s ga jij de expeditie winnen?

De Expeditie kan bij ons op locatie maar ook bij u op locatie! Wij komen met onze materialen en instructeurs naar u toe. Op deze manier wordt het bedrijfsuitje bij u op de zaak uitgevoerd. Ook kunnen wij de catering op locatie verzorgen. Wij verzorgen uw bedrijfsuitje op locatie van A tot Z. 

Kortom: ga voor dit leuke bedrijfsuitje. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955. Graag denken wij mee over de invulling van uw bedrijfsuitje!

Vanaf

6 pers

2 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje is perfect te combineren met de team challenge! De teambuilding kan van pas komen bij Expeditie Robinson. De teams werken beter samen. Naast samenwerken zal er nu ook competitief gespeeld worden.

Een super leuke middag voor al uw collega’s!

Teambuilding

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Expeditie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.