Ik hou van Holland bedrijfsuitje

Ik hou van Holland als bedrijfsuitje is misschien wel het meest hilarische teamuitje ooit! Geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van deze quiz. Het spelprogramma is gegarandeerd een succes. 

Het spelprogramma wordt in teams tegen elkaar gespeeld. Er worden verschillende rondes gespeeld als: wie ben ik, de holland quiz, raad de plaat, etc. Het spelprogramma is een groot feest. Iedereen zal tijdens de quiz de voetjes van de vloer doen en zal lekker mee zingen met de nummers. 

Het spelprogramma is voor deelnemers vanaf 18 jaar oud. Bij het spelprogramma is het toegestaan om een drankje te nuttigen. Sterker nog, dit zal ongetwijfeld gebeuren! Biertje?

Onze quizmaster zorg ervoor dat iedereen bij de quiz wordt betrokken! Boek Ik hou van Holland als teamuitje en bezorg je personeel een hilarische avond. 

Het spelprogramma kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Wij komen met de installatie naar jullie toe maar ook met de catering indien gewenst. Ook is het mogelijk om het spelprogramma in strandtent Breez te spelen. De ideale locatie voor Ik hou van Holland als teamuitje. 

Ik hou van Holland is een mooie toevoeging aan een feestavond. Na het Ik hou van Holland spel weet je zeker dat je feest een knalfuif gaat worden! 

Samengevat: wil je een feestje, boek Ik hou van Holland!

Vanaf 20 pers.

2 uur

18+

Combineer en krijg korting

Ik hou van Holland is perfect te combineren met Team Challenge! Eerst serieus met elkaar bezig zijn met de teambuilding. Vervolgens in de avond lachen, gieren, brullen met Ik hou van Holland. Kortom: een dag vullend programma!

Teambuilding

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.