Party Games bedrijfsuitje

De Party Games zijn ideaal voor uw bedrijfsuitje! Uw collega’s zullen fanatiek tegen elkaar strijden tijdens deze games. Het programma is op iedere gewenste locatie uit te voeren. 

Een personeelsborrel kan heel gezellig zijn, maar vaak zijn personeelsborrels zeer statisch. Vaak gaan bekende bij elkaar zitten en staat het in het teken van bier drinken. Dit kan je doorbreken door middel van onze leuke Party Games. 

De Party Games speel je in verschillende teams tegen elkaar. Jullie spelen kleine hilarische spelletjes tegen elkaar. De minimale duur van de Party Games is 1 uur. Ervaar hoe leuk dit is om met je collega’s te doen. Onze party-master zorgt ervoor dat iedereen, maar dan ook iedereen, actief mee doet!

Wij komen met onze materialen naar u toe! De spellen kunnen op iedere gewenste locatie worden ingevoerd, zowel binnen als buiten. 

Onze Party Games slagen altijd! Het maakt niet uit hoe groot de groep is. Of welke leeftijd de groep heeft. Onze spellen slaan altijd aan bij groepen. Dit komt door het op de juiste manier presenteren van de spellen. Alle deelnemers worden betrokken bij het spel ook als ze niet aan de beurt zijn. Ontdek hoe gaaf deze kleine spelletjes kunnen zijn bij Brink Outdoor!

Kortom: ga voor dit leuke programma en verzeker je van een personeelsborrel als nooit tevoren! Neem voor informatie contact op via 0634577955 of via onderstaand contactformulier. 

Vanaf

6 pers.

1 uur

12 jaar

Combineer en krijg korting

Combineer het Party Games met Ik hou van Holland en verzeker jezelf van een top avond met je collega’s. De Party Games en Ik hou van Holland worden met elkaar gecombineerd voor een perfecte mengelmoes van actieve en passieve spellen. 

Ik hou van Holland

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.