Vlotbouwen als bedrijfsuitje

Vlotbouwen als bedrijfsuitje is super leuk. Samen gaan jullie een vlot bouwen onder begeleiding van een instructeur. Tijdens het vlotbouwen krijgen jullie uitleg over verschillende knopen en technieken om een vlot te bouwen. 

Het leuke van het bouwen is dat je je collega’s in een andere setting ziet. Op het kantoor of op de werkplek ben je misschien niet zo veel bezig met knopen leggen. Ook wanneer jullie het water op gaan. Welke collega vind het eng of wie geniet er juist van. 

Na het bouwen van het vlot gaan jullie het water op om te testen of jullie vlot niet uit elkaar valt. Houden jullie een droog pak? Welke collega durft als eerste het vlot op?

Vlotbouwen is als teambuilding zeer waardevol. De opdracht is heel simpel en je hebt direct resultaat. Maar toch gaat iedere groep hier anders mee om. Wij kunnen iedere groep coachen omtrent een hoog prestatie team: een team wat maximaal presteert. 

Vlotbouwen als bedrijfsuitje kan uitgevoerd worden bij ons op locatie maar ook bij u op locatie. Hebben jullie een mooi stuk water bij de zaak en heeft u hier altijd al een keer op willen varen? 

Grijp je kans en boek nu! Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955

Vanaf

2 pers.

1,5 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Vlotbouwen is perfect te combineren met de Team Challenge! Jullie kunnen wat jullie geleerd hebben tijdens de Team Challenge toepassen tijdens het vlotbouwen. 

Teambuilding

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.