Familie Uitjes

Brink Outdoor heeft een groot assortiment aan familie uitjes en activiteiten voor uw familiedag. De activiteiten kunnen bij ons op locatie in het Westland uitgevoerd worden maar ook op een door u gekozen locatie. Mocht u bijvoorbeeld een familiedag buiten het Westland organiseren dan komen wij graag naar jullie toe.  

Op deze pagina vindt u losse activiteiten en arrangementen. Speciaal voor uw familiedag.  

De activiteiten zullen met veel plezier overgebracht worden door onze instructeurs. Hierdoor zal uw familiedag een groot succes zal zijn! 

Arrangementen voor een familiedag

Bekijk hier onze arrangementen speciaal voor een familiedag! 

Familiedag organiseren

Een familiedag organiseren is een grote verantwoordelijkheid. Je gaat een groep personen een leuke dag bezorgen! Er zijn een hoop randvoorwaarden waar je aan moet denken. Bijvoorbeeld vervoer, eten/drinken, wie zijn er allemaal, activiteiten, allergieën, etc. 

Wij begrijpen dat het veel is om te regelen. Daarom denken wij graag met je mee! Niet alleen tijdens de uitvoer van de activiteiten maar ook tijdens de voorbereiding. Wij organiseren dagelijks uitjes voor groepen. Hierdoor weten daardoor precies waar je allemaal aan moet denken. 

Activiteiten op verschillende locaties

Wij organiseren onze activiteiten voor uw familiedag op iedere locatie. Wij hebben een geschikte locatie in het Westland. Maar heeft u een andere locatie in gedachten? Graag komen wij een kijkje nemen welke activiteiten er allemaal uitgevoerd kunnen worden. Op de dag van uitvoering komen wij naar u toe, met onze instructeurs en materialen!

Twijfelt u nog?

Kom met ons in contact! Wij zullen u ervan overtuigen dat Brink Outdoor dé partij voor uw uitje is. U zult dit snel ervaren door de gastvrijheid waarmee u geholpen zult worden. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Voorbeeld programma:

15:00-15:30 Ontvangst met hapje/drankje

15:30-17:30 Team Challenge

17:30-18:00 Borrel

18:00-20:00 Barbecue