Archery Tag
Familie Uitje

Archery tag als familie uitje kan overal in Nederland gespeeld worden! Wij nemen onze materialen mee en verzorgen de activiteit ook op locatie. Uiteraard is het mogelijk om het spel bij ons op locatie te spelen. 

Archery tag is een snel en actief spel. Het spel wordt gespeeld in twee teams tegen elkaar. Het is de bedoeling dat je het andere team afschiet! Dit doe je doormiddel van de pijl en boog. Gelukkig hebben de pijlen wel stompe punten. 

Archery Tag in Nederland is een sport die veel weg heeft van een potje paintballen. Je strijd in twee teams tegen elkaar en je schiet op elkaar. Gelukkig doet Archery tag niet zo veel pijn als paintball. De pijlen kunnen hard aankomen maar ze zullen niet echt pijn doen. Laten we de pijlen maar niet verwisselen met het boogschieten. 

Het spel is zeer actief. Mensen die slecht te been zijn of zwanger zijn worden afgeraden om deel te nemen aan het spel. Uiteraard kunnen wij ook voor de personen die niet mee kunnen doen een alternatieve activiteit aanbieden. Op deze manier doet iedereen mee met de familiedag of vriendendag! 

Kortom, Archery tag is ideaal als familie uitje!  Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955 of onderstaand formulier invullen.

Vanaf

6 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Archery tag is in Nederland perfect te combineren met Bubbel voetbal! Beide activiteiten zijn actief en competitief. De combinatie van de activiteiten zorgt voor een sportieve middag!

Kinderfeestjes

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.