Beachvolleybal
Familie Uitje

Beachvolleybal als familie uitje is helemaal top! Het is een echte teamsport die de meeste mensen wel kan spelen. Het leuke van de sport is dat teams veel met elkaar in contact zijn. Leuk als familie uitje of met je vrienden een balletje slaan. 

Het beachvolleyballen kan begeleid en onbegeleid. Wanneer u kiest voor begeleid zal er een instructeur aanwezig zijn. Deze helpt jullie opgang met de regels en punten telling. Vervolgens zal hij mensen enthousiasmeren! 

Het is ook mogelijk om een beachvolleybal workshop te boeken! Jullie krijgen de techniek en de tactiek achter het volleyballen uitgelegd. Iedereen kan op zijn eigen niveau wat bijleren en dit maakt het leuk voor iedereen! Na de workshop zal je een lekker balletje kunnen overspelen. 

Wij bouwen onze velden op naast strandtent Breez. De strandtent beschikt over kleedruimtes en douches. En uiteraard een heerlijk terras waar de hoog nodige drankjes worden geserveerd!

Grote familie? Wij organiseren ook toernooitjes. Wij regelen alles van puntentelling tot muziek tot een lekker barbecue als afsluiter! 

Kortom: Beachvolleybal is een ideaal familie uitje! Ga voor dit uitje en verzorg je familie een leuke en sportieve dag. 

Vanaf

4 pers.

1 uur

8 jaar

Combineren met Beachvolleybal

Beachvolleybal met uw familie is ideaal te combineren met Expeditie Robinson. Beide activiteiten zijn echte strand activiteiten! Uiteraard is het ook mogelijk om aansluitend te genieten van een barbecue. Alles bij elkaar: een top dag op het strand voor de fam. 

Teambuilding op het strand

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier! Daarnaast kunt u ook bellen naar 0634577955

Laat dit veld blanco