Boogschieten Familie Uitje

Boogschieten als familie uitje, bij ons op locatie of bij u op locatie! Het schieten is een leuke sport om met elkaar te doen. De activiteit is geschikt voor jong en oud en dus plezier voor iedereen! 

Boogschieten doet u bij ons doen in het Westland maar wij kunnen ook naar u komen. Heeft u bijvoorbeeld een mooi stuk tuin waarin we kunnen boogschieten, dan komen wij naar u toe. Zo verzorgen wij boogschieten in het Westland, boogschieten op het strand of zelfs binnen boogschieten. Bij ons is alles mogelijk!

Onder begeleiding van een instructeur word jij getraind om in de roos te schieten. Of ben je al een geboren schutter? 

Onze instructeurs maken van iedereen een echte boogschutter. Eerst wordt er geoefend en vervolgens wordt er in teams tegen elkaar gestreden. De instructeur maakt het leuk en interessant voor iedereen. Ook de natuurtalenten worden uitgedaagd op verschillende afstanden of schieten op verschillende objecten. 

Voor meer informatie belt u naar 0634577955 of neemt u contact op met onderstaand contactformulier! 

Vanaf

+2 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Boogschieten als familie uitje is perfect te combineren met Archery Tag. De techniek van het boogschieten is hetzelfde en dit resulteert in betere resultaten. Laten we de pijlen maar niet verwisselen!

Archery Tag Familie uitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.