Bubbel Voetbal
Familie Uitje

Bubbel voetbal als familie uitje in het Westland of bij u op locatie! Het is een sport waarbij je gaat voetballen tegen elkaar. Echter heeft iedereen een grote bal om zich heen en ga je proberen om elkaar te beuken! 

Het doel van het spel is de bal in het goal te schieten. Je zal merken dat dit niet hetgeen is wat de sport zo leuk maakt. Het leuke aan de activiteit is het beuken. Geef elkaar een gooi in deze leuke ballen en stuiter alle kanten op. Wie zou jij uit de groep nog wel eens een beuk willen verkopen!

Bubbel voetbal in het Westland is ideaal als vrijgezellenfeestje, vriendendag of als familiedag. Het is een intensieve activiteit. Maar ook voor de minder sportievelingen is de sport goed te doen. Mochten er mensen slecht te been zijn kunnen we een extra activiteit aanbieden. Waardoor iedereen mee kan doen met jullie uitje!

De activiteit kan worden gespeeld op iedere locatie. Onze bubbel voetbal locatie is in het Westland, dichtbij Den Haag. De activiteit kan op bijna iedere locatie waar gras of zand is. Wij komen graag langs om te kijken of we de activiteit bij u op locatie kunnen verzorgen. Hierdoor hoeven jullie niet na te denken over vervoer!

Verzorg jezelf een leuk uitje en kies voor bubbel voetbal als familie uitje. Is de activiteit nog niet helemaal duidelijk, bekijk de video hieronder! 

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met 0634577955 of via onderstaand contactformulier!

Bubble Soccer
Video afspelen

Vanaf

6 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Bubbel voetbal kan perfect gecombineerd worden met Archery Tag! Beide activiteiten zijn competitief en actief. Samen zorgen ze voor een actieve en onvergetelijke middag!

Archery Tag Familie uitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.