Familie uitje op locatie

Het familie uitje op locatie is voor families die graag samen dingen beleven. Wij komen met leuke samenwerkingsopdrachten die jullie gaan uitvoeren. De opdrachten zijn leuk om met elkaar te doen. Daarnaast is het programma leuk en interessant voor iedere leeftijd. Dus ook opa en oma kunnen meedoen! We sluiten de activiteit af met een heerlijk barbecue.  

Locatie

De locatie voor dit arrangement kunt u zelf bepalen! Wij komen met onze materialen, barbecue’s en instructeurs naar u toe. 

Activiteit

De activiteit die gespeeld wordt is de Team Challenge. Dit zijn verschillende samenwerkingsopdrachten. De opdrachten zijn alleen te behalen als jullie goed samenwerken. Iedereen wordt uitgedaagd. Jong, oud, knap of lelijk, het is leuk en interessant voor iedereen!

Barbeque

Na afloop van de activiteit wordt er gebarbecued. De koks van Brink Outdoor staan achter de barbecue en bereiden het (vegetarische) vlees. Ook aan de afwas hoeven jullie niet te denken want wij nemen alle barbecue spullen weer mee! 

Familie Building
Familie uitjes

8 pers.

4,5 uur

40,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is uw eigen locatie. Wij komen met onze materialen naar u toe! Lees hier meer over. 

Programma

14:30 – 16:30 | Team Challenge (werken naar een hoogprestatie team)

16:30 – 17:00 | Borrelen/omkleden

17:00 – 19:00 | Barbeque

 

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco