Familie uitje op het strand

Het familie uitje op het strand is voor families die graag samen wat beleven. Jullie gaan een leuk samenwerkingsprogramma doen en vervolgens lekker eten met elkaar. Dit gaan jullie doen op het strand van ‘s-Gravenzande. Het programma is toegankelijk voor jong en oud, hierdoor kan ook echt iedereen meedoen!

Locatie

Jullie worden ontvangen in Beachclub Breez. Onder het genot van een (non-alcoholisch) drankje praat je bij met je familie. Vervolgens kunnen jullie je omkleden in de kleedruimtes voor de activiteiten. 

Activiteit

De activiteiten die gedaan wordt is de Team Challenge speciaal voor families. De Team Challenge is voor iedereen van de familie leuk en interessant. Jullie voeren verschillende opdrachten uit die alleen met elkaar te behalen zijn! 

Barbecue

Na afloop van de activiteit wordt er gebarbecued. De koks van Beachclub Breez bereiden het lekkerste (vegetarische) vlees, salades en een lekker ijsje. 

Outdoor Activiteiten

8 pers.

4,5 uur

50,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Horeca

Mocht u de invulling van de horeca graag anders zien, dan kunt u voor een overzicht kijken op de volgende pagina!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande. Lees hier over deze locatie!

Programma

14:30 – 16:30 | Team Challenge 

16:30 – 17:00 | Borrelen/omkleden

17:00 – 19:00 | Barbeque

 

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco