Kruisboogschieten
Familie Uitje

Lijkt het u ook gaaf om een keer kruisboog te schieten? Bij Brink Outdoor kan je kruisboogschieten tijdens uw familie uitje! Kruisboogschieten kan bij ons op locatie maar wij komen eventueel ook naar u toe. Heeft u een geschikte plek dan komen wij met onze materialen en instructeurs naar u toe. 

Een kruisboog is een boog die bijzonder hard kan schieten. Ervaar de kracht die vrijkomt met het kruisboogschieten. Leer van onze instructeurs hoe je met de boog om moet gaan en hoe je in de roos moet schieten. Onze instructeurs leggen precies uit hoe je veilig met een kruisboog kan schieten. Het is eigenlijk net buksschieten alleen dan wat extremer!

Helaas is het alleen toestaan om met de kruisboog te schieten als je 18 jaar of ouder bent. Maar voor de kleine van de familie kan er net zo makkelijk een handboog bij gepakt kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat iedereen bezig is met een activiteit. Combineren is uiteraard mogelijk!

Bij Brink Outdoor denken wij graag mee over uw familie of vriendenuitje om tot een passend programma te komen per groep. Twijfel niet en neem contact met ons op en we maken een mooi programma op maat. 

Kortom: Kruisboogschieten tijdens uw familie uitje doe je bij Brink outdoor!

Vanaf

2 pers.

1 uur

18 jaar

Combineer en krijg korting

Kruisboogschieten kan perfect gecombineerd worden met het handboogschieten. Beide activiteiten kunnen tegelijkertijd bij elkaar plaatsvinden!

Boogschieten familie uitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.