Teambuilding families

Wij hebben een leuke teambuilding voor families ontwikkeld. Jullie gaan met elkaar leuke en uitdagende opdrachten uitvoeren. Lukt het jullie familie om alles binnen de tijd te halen? Wij noemen de teambuilding voor families de Team Challenge. 

De Team Challenge zijn uitdagende teamspellen voor jong en oud! Het programma is voor graag tijdens hun uitje alles samen willen doen. Jullie krijgen met de groep verschillende opdrachten die jullie moeten gaan uitvoeren met elkaar binnen en een bepaalde tijd. 

Hoe goed functioneert jullie familie of vriendengroep samen? kunnen jullie alle opdrachten aan? 

De teambuilding voor families is voor iedereen toegankelijk. De spellen variëren in intensiteit. Hierdoor kan iedereen mee doen, ook als je slecht te been bent. Ook voor de jonge kinderen zijn de teamspellen enorm leuk om te doen. Zeker de mix tussen jong en oud maakt de opdrachten nog veel leuker!

Het programma duurt normaal 2 uur. Binnen deze 2 uur doen we ongeveer 8 tot 10 spellen. De spellen zijn allemaal in het teken van samenwerken. Alleen kan je de spellen niet uitvoeren. Om de spellen op te lossen of uit te voeren moet er goed nagedacht worden. Kan jullie groep dit aan?

De Team Challenge is de meest geboekte activiteit. Dit is ook niet gek want het is altijd een feestje! Ga voor dit leuke programma en klik op boek nu!

 

Vanaf

6 pers.

2 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Team challenge kan perfect gecombineerd worden met Archery Tag! Eerst alle teamspellen met elkaar uitvoeren. Daarna lekker op elkaar knallen. Kortom: een geslaagd uitje!

Archery Tag Familie uitje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.