Vlotbouwen
Familie Uitje

Vlotbouwen is een activiteit voor jong en oud. Daardoor is vlotbouwen typisch een familie uitje. Onder begeleiding van een instructeur bouwen jullie een vlot en hier daadwerkelijk mee varen. Tijdens het bouwen krijgen jullie uitleg over verschillende knopen en technieken om een vlot te bouwen. 

De activiteit is zo leuk omdat jullie met elkaar bezig zijn. Samen met je vrienden of familie ergens aan werken. Super leuk om elkaar in deze setting bezig te zien. Indien grote groepen willen bouwen zullen er in teams tegen elkaar gestreden worden. 

Na het bouwen van het vlot gaan jullie het water op om te testen of jullie vlot niet uit elkaar valt. Wie gaat als eerst het vlot op? Houden jullie en droog pak?

Vlotbouwen kan uitgevoerd worden bij ons op locatie maar ook bij u op locatie. Heeft u een mooi stuk water en heeft u hier altijd al een keer op willen varen? Dan komen wij met onze materialen en instructeurs naar u toe! 

Kortom: Vlotbouwen als familie uitje is leuk voor iedereen!

Boek nu het vlotbouwen bij Brink Outdoor en verzeker jezelf van een spetterend feestje! Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955

Vanaf

2 pers.

1,5 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Vlotbouwen is perfect te combineren met de team challenge! Het vlotbouwen wordt de grote eind opdracht. 

Teambuilding op locatie

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Catering wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit aangeven op uw offerte aanvraag.