Kinderfeestjes

Bent u opzoek naar actieve kinderfeestjes? Brink Outdoor verzorgt outdoor activiteiten voor kinderen! Kinderen hebben een hele intense belevingswereld. Wij vinden het fijn om hierop in te spelen met verschillende thema’s die wij aan onze feestjes geven. 

Brink Outdoor heeft een ruim assortiment aan outdoor activiteiten. Speciaal voor kinderen heeft Brink Outdoor een apart assortiment die leuk zijn om te doen voor kinderen. Onze instructeurs zorgen voor een waar feestje voor de kinderen! 

Kom bij ons genieten van een lekker bakkie koffie en wij zorgen voor de kinderen. 

Arrangementen voor een kinderfeestje

Bekijk hier de speciale kinderfeestjes met een thema!

Waarom een actief kinderfeestje?

Kinderen zitten tegenwoordig steeds vaker binnen. Een middag achter de laptop of achter de Playstation komt steeds vaker voor waardoor ze minder buiten komen. In plaats van fietsen langs je vrienden om te vragen of ze buiten komen spelen, wordt er een appje gestuurd. Bij Brink Outdoor geloven wij erin dat het belangrijk is voor kinderen om buiten te zijn. Ten eerste dingen ontdekken, ten tweede avonturen beleven samen met je vrienden.
Dat is precies wat je doet met een actief kinderfeestje! Dingen ontdekken en samen met je vrienden nieuwe dingen beleven. 

Waarom een kinderfeestje bij Brink Outdoor?

Bij Brink Outdoor worden de instructeurs per doelgroep getraind. Bij de training voor kinderen wordt ingegaan op de belevingswereld van de kinderen. Hieruit volgt dat de instructeurs maximaal op inspelen voor een maximale beleving bij de kinderen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Voorbeeld programma:

15:00-15:30 Cadeautjes uitpakken

15:30-17:30 Expeditie Robinson

17:30-18:00 Snacken