Archery Tag kinderfeestje

Archery tag is een super stoeren sport voor jouw kinderfeestje! Doormiddel van onze kinderbogen en kinderhelmen kunnen ook kinderen deel nemen aan deze activiteit. 

Het spel speel je in twee teams tegen elkaar. Het is de bedoeling dat je elkaar afschiet met pijl en boog! Het team wat als eerst het andere team af heeft geschoten wint. Archery tag als kinderfeestje heeft veel weg van een potje paintball. Alleen de pijlen doen gelukkig een stuk minder pijn dan de paintballetjes. Een razend snel spel met spanning en sensatie.  

Archery tag is een kinderfeestje die bij ons op het terrein gespeeld kan worden. Maar het spel is ook mogelijk bij u op locatie. Wij komen met onze materialen naar jullie toe en we maken er bij jullie een feestje van! 

Bezorg je kind een onvergetelijk kinderfeestje en ga voor de Archery tag! Onze instructeurs zorgen ervoor dat uw kind helemaal in de activiteit opgaat. Daarnaast zijn onze instructeurs uiteraard druk bezig met de veiligheid, iedereen gaat zonder gaten naar huis. 

Het super actieve spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.  Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955 of onderstaand formulier invullen!

Vanaf

6 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

Archery Tag is perfect te combineren met boogschieten! Het schieten van de handbogen is bij beide activiteiten hetzelfde! Aan het einde van de dag zijn de kinderen echte Robin Hood’s. 

Indianen kinderfeestje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Bij de activiteiten voor kinderen zullen wij jullie ontvangen op het groene terrein van Brink Outdoor en daar kunnen jullie ook eventueel catering bijboeken. Eet bijvoorbeeld een lekker patatje of een portie poffertjes na afloop van de activiteit(en). U kunt uw wensen aangeven bij de offerte aanvraag!