Indianen kinderfeestje

Het indianen kinderfeestje is een super leuk themafeestje! De kinderen gaan met een indiaan op zoektocht en gaan samen verschillende outdoor activiteiten doen. Maar eerst worden de kinderen natuurlijk gesminkt. Dit is 1 van de kleine dingen die we doen om het thema zo veel mogelijk door te voeren! 

Jullie zullen worden ontvangen door een instructeur verkleed als indiaan. Hij of zij zal met al zijn enthousiasme het thema doorvoeren. Het is pas een indianen kinderfeestje als er alles aan wordt gedaan om dit thema over te brengen. 

Activiteiten

We gaan echte indianen activiteiten uitvoeren. We gaan boogschieten, vlotbouwen en onze survival skills testen. Eerst worden de kinderen getraind in hoe de indianen jagen: boogschieten. Door middel van onze kinderbogen kan iedereen aan deze activiteit meedoen. Vervolgens gaan we een vlot bouwen. De kinderen krijgen verschillende knopen aangeleerd waarmee ze het vlot zelf gaan bouwen. Houden we een droog pak? Vervolgens gaan we leren vuur maken. 

Marshmallows

We eindigen de activiteit met het vuur maken. Vervolgens gaan we op het vuur wat de kinderen zelf gemaakt hebben lekker marshmallows eten! De perfecte afsluiter van het kinderfeestje. 

8 pers.

3 uur

30,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is uw eigen locatie. Wij komen met onze materialen naar u toe! Lees hier meer over. 

Programma Indianen kinderfeestje

13:00 – 14:00 | Boogschieten

14:00 – 14:45 | Vlotbouwen

14:45 – 15:30 | Survival

15:30 – 16:00 | Marshmallows

 

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco