Kids Challenge als kinderfeestje

Teambuilding kinderen

De kids challenge is gericht op het samenwerken tussen de kinderen. De kinderen gaan een aantal uitdagende samenwerkingsopdrachten doen. Kortom, teambuilding voor kinderen!

Tijdens de teambuilding voor kinderen, zijn de instructeurs druk bezig met de kinderen te enthousiasmeren. De beleving van de opdrachten is altijd erg hoog. De kinderen zijn razend enthousiast. 

Aan de samenwerkingsopdrachten kan een vooraf bepaald doel worden gehangen. Zo kunnen er doelen gesteld worden als het vertrouwen van de kinderen in elkaar verhogen. Of bijvoorbeeld een stop pesten campagne! We gaan dan samen in overleg hoe we deze doelen gaan realiseren zonder dat de kinderen hier bewust van zijn. Daardoor is de teambuilding voor kinderen niet alleen leuk, maar ook nog een leerzaam!

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0634577955

Vanaf

6 pers.

1 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

De kids challenge kan goed gecombineerd worden met het vlotbouwen! 

Vlotbouwen Kinderfeestje

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Bij de activiteiten voor kinderen zullen wij jullie ontvangen op het groene terrein van Brink Outdoor en daar kunnen jullie ook eventueel catering bijboeken. Eet bijvoorbeeld een lekker patatje of een portie poffertjes na afloop van de activiteit(en). U kunt uw wensen aangeven bij de offerte aanvraag!