Kinderfeestje Westland

Ben je nog op zoek naar een origineel en leuk kinderfeestje in het Westland of op locatie? Dan kan Brink Outdoor je zeker verder helpen. De dag zal volledig verzorgd worden van cadeautjes uitpakken tot het plezier maken tijdens de activiteiten! Ook zit er een kleine snack bij het kinderfeestje inbegrepen.   

Voor het kinderfeestje heeft u de keuze uit verschillende thema feestjes. U kunt kiezen uit de volgende thema’s: 

  • Piratenfeestje
  • Indianenfeestje

De kinderen zullen volledig op gaan in het thema. Het thema wordt van het aankomst tot afscheid doorgevoerd. Ook de snack aan het einde van de activiteiten zal gericht zijn op het thema. Kortom: Een echt feestje voor uw kind!

Piratenfeestje

Ga samen met een piraat op zoek naar een schat! Jullie gaan zelf een vlot maken en hiermee zullen jullie gaan varen. Ook zullen jullie over het land een speurtocht doen met verschillende opdrachten. We sluiten het avontuur af met een echte piratensnack!

Indianenfeestje

Geschminkt als echte indianen gaan jullie eerst boogschieten! Vervolgens gaan we een vlot bouwen om samen met de indiaan een rondje te varen. We sluiten af met vuur maken en zullen hierbij een toepasselijke indianen snack eten!

Vanaf

8 pers.

1,5 uur

6 jaar

Voorbeeld programma

13:00 – 13:30 Aankomst bij de indiaan

13:30 – 14:00 Cadeautjes uitpakken/Schminken

14:00 – 14:45 Boogschieten

14:45 – 15:30 vlotbouwen

15:30 – 16:30 Indianen snack

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Bij het kinderfeestje zullen wij jullie ontvangen op het groene terrein van Brink Outdoor en daar kunnen jullie ook eventueel catering bijboeken. Eet bijvoorbeeld een lekker patatje of een portie poffertjes na afloop van de activiteit(en). U kunt uw wensen aangeven bij de offerte aanvraag!