Laser Gamen kinderfeestje

Laser Gamen is een razend populair spel onder de kinderen. Het Laser gamen als kinderfeestje wordt gedaan in de omgeving van Den Haag. Wij beschikken over een uitdagend terrein in Honselersdijk. Ook begeleiden wij de activiteit op locatie, wij komen naar u toe!

Wij werken samen met Lasergame Verhuur Westland. Zij zorgen ervoor dat de guns altijd in topvorm zijn! 

Tijdens het spel worden de kinderen enthousiast begeleid door onze instructeurs. Iedereen wordt bij het spel betrokken en zal het spel 100% beleven. Er kunnen tijdens het lasergamen verschillende spellen gespeeld worden. Onze instructeurs kiezen de spellen al kijkend naar de groep. 

Buiten de Laser gamen in de omgeving Den Haag aan te bieden komen wij ook naar u toe. Wij nemen onze instructeurs en guns mee naar locatie. Wilt u het kinderfeestje liever thuis vieren? Dan komen wij dus gewoon naar u toe! Hoe “relaxed” is dat 🙂

Laser Gamen is altijd een succes tijdens een kinderfeestje! Nog niet overtuigd? Neem dan contact op met 0634577955

 

Vanaf

6 pers.

2 uur

8 jaar

Combineer en krijg korting

De laser game nabij Den Haag is leuk te combineren met vlotbouwen. Eerst gaan de kinderen de strijd aan tegen elkaar en vervolgens gaan ze juist in samenwerking met elkaar!

Kinderfeestje vlotbouwen

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Catering

Bij het kinderfeestje zullen wij jullie ontvangen op het groene terrein van Brink Outdoor en daar kunnen jullie ook eventueel catering bijboeken. Eet bijvoorbeeld een lekker patatje of een portie poffertjes na afloop van de activiteit(en). U kunt uw wensen aangeven bij de offerte aanvraag!