Piratenfeestje

Een piratenfeestje is één grote speurtocht. De kinderen gaan samen met een piraten opzoek naar de schatkist. Maar om bij deze schatkist te komen moeten ze verschillende opdrachten zien te voldoen. 

Het piratenfeestje begint al bij aankomst. Er staat een piraat op jullie te wachten die gelijk het thema zal doorvoeren. Wij zullen het thema tot in de kleinste details doorvoeren. Alleen op deze manier zal de beleving van de kinderen maximaal zijn!

Activiteit

De kinderen gaan verschillende mini games doen die alles te maken hebben met piraten. Zo gaan ze kijken wie de sterkste piraat is, gaan ze een boot bouwen en een vuurgevecht aan! Ze krijgen verschillende piraten skills aangeleerd. Op deze manier is het niet alleen leuk maar leren ze er ook nog wat van! 

Snack

Uiteraard worden de piraten een beetje hongerig. Daarom zullen er verschillende piratensnacks genuttigd worden tijdens het 2 uur durende programma. 

8 pers.

2 uur

25,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is uw eigen locatie. Wij komen met onze materialen naar u toe! Lees hier meer over. 

Programma Piratenfeestje

14:30 – 16:30 | Piratenfeestje

 

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco