Klassenuitjes

Onze activiteiten worden gebruikt voor leuke klassenuitjes. Wij hebben verschillende scholen uit het Westland en omstreken mogen helpen met hun uitjes. 

Wij hebben speciaal voor kinderen een apart assortiment aan activiteiten. Aan de hand van deze activiteiten gaan wij graag doelgericht te werk. Het is van belang om een doel te stellen aan het uitje. Zo weten wij precies hoe wij het uitje voor jullie klas mogen inrichten. 

Verschillende doelen waar bijvoorbeeld aan gewerkt kan worden met klassenuitjes zijn: 

  • kennismaking met elkaar
  • stop pesten
  • respect voor elkaar
  • leuke afsluiter periode
Buiten het werken aan een doel zullen de kinderen voornamelijk plezier beleven! 
 
De activiteiten kunnen op iedere locatie worden uitgevoerd. Kortom: Bij ons is alles mogelijk. Lees hieronder een voorbeeld van een klassenuitje op locatie!

Arrangementen voor klassen

Bekijk hier onze arrangementen speciaal voor schoolklassen! 

Voor hoeveel personen is een klassenuitje mogelijk?

De activiteiten bij Brink Outdoor zijn te boeken vanaf 2 personen. Dus mochten jullie een hele kleine klas hebben zijn jullie ook welkom. Het maximaal aantal personen is 400. Het is dus ook mogelijk om een sportdag voor heel de school te organiseren! Kortom: alle klassen, groot of klein, kunnen een uitje boeken bij ons. 

Waar worden de leuke klassen activiteiten uitgevoerd?

De klassenuitjes vinden bij ons op locatie plaats. Wij beschikken over een mooie boerderij binnen het Westland in Naaldwijk. 
De klassenuitjes vinden ook op andere locatie plaats. Op iedere gewenste locatie vinden de activiteiten plaats. Dit is wel zo makkelijk voor het vervoer van de kinderen. Willen jullie bijvoorbeeld een uitje op het schoolplein dan is dit ook mogelijk!