Klassenuitje op locatie

Het klassenuitje op locatie is voor klassen die graag samenwerken. De kinderen gaan samen met elkaar verschillende opdrachten uitvoeren. Alleen samen zijn deze te halen. We sluiten af met vlotbouwen en vervolgens een kleine snack. 

Locatie

De locatie voor dit arrangement kunt u zelf bepalen! Wij komen met onze materialen en instructeurs naar u toe. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het klassenuitje op het schoolplein te laten plaatsvinden. 

Activiteit

De kinderen gaan verschillende opdrachten uitvoeren. Deze zijn alleen te behalen als ze goed samenwerken. Hierbinnen wordt overgebracht dat je samen verder komt en samenwerken altijd van belang is. Na de kids challenge gaan we met elkaar een groot vlotbouwen en op varen. 

Snack

Na afloop van de activiteiten wordt er een toetjes eet wedstrijd gehouden. De kinderen moeten een toetje zien op te eten zonder hun handen. Super grappig om te zien en leuk voor de kinderen. 

Kids Challenge
Teambuilding Kinderen

8 pers.

2,5 uur

20,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is uw eigen locatie. Wij komen met onze materialen naar u toe! Lees hier meer over. 

Programma

12:30 – 13:30 | Kids Challenge

13:30 – 14:30 | Vlotbouwen

14:30 – 15:00 | Snacken

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco