Klassenuitje Westland

Klassenuitje in het Westland organiseren? Wij helpen u hier graag mee! Op onze boerderij in Naaldwijk kunnen wij super gave uitjes organiseren. Buiten het organiseren van onze activiteiten kunnen wij hier ook horeca aanbieden. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Locatie

De locatie is boerderij de Vlietwoning. Dit is de oudste boerderij van het Westland. Wij organiseren al onze activiteiten in en rondom deze gave plek. De kinderen krijgen daarbij ook informatie over deze +600 jaar oude boerderij. Het is niet alleen leuk een uitje maar ook nog eens leerzaam! 

Activiteit

De activiteiten die gespeeld worden zijn het boogschieten en de Kids Challenge. Het boogschieten gebeurd met speciale kinderbogen. De Kids Challenge is teambuilding voor kinderen. Super leuk om met elkaar deze opdrachten te spelen. Alle opdrachten worden in 1 grote groep uitgevoerd. Het is uiteraard ook mogelijk om 1 van de andere activiteiten toe te voegen of te vervangen! Van een losse activiteit tot een arrangement, alles is mogelijk.

Snack

Na afloop van de activiteiten krijgen de kinderen een patatje en een snack naar keuze. De ideale afsluiter van een leuke, actieve middag!

De Hooimeid
Laser game kinderfeestje