Teamuitje hockeyteam

Op zoek naar een leuk teamuitje met het hockeyteam? Wij hebben een leuk arrangement waarbij jullie samen beter gaan presteren. Eerst wordt er gewerkt aan de teambuilding en volgens wordt er gezellig met elkaar gebarbecued. Wij hebben een mooie mix samengesteld voor echte teambuilding maar ook ontspanning. 

Locatie

De locatie voor dit arrangement kunt u zelf bepalen! Wij komen met onze materialen, barbecue’s en instructeurs naar u toe. 

Activiteit

De activiteit die gespeeld wordt tijdens teamuitje is de Team Challenge. Verschillende samenwerkingsopdrachten worden met elkaar gespeeld. Tijdens de activiteit wordt er gewerkt naar een hoogprestatie-team: een team wat maximaal presteert. De activiteit is niet alleen leuk, maar stimuleert het team om ook echt beter samen te werken!

Barbeque

Na afloop van de activiteit wordt er gebarbecued. De koks van Brink Outdoor staan achter de barbecue en bereiden het (vegetarische) vlees. Ook aan de afwas hoeven jullie niet te denken want wij nemen alle barbecue spullen weer mee! 

Teambuilding families
Teamuitje Hockeyteam

8 pers.

4,5 uur

40,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is uw eigen locatie. Wij komen met onze materialen naar u toe! Lees hier meer over. 

Programma

14:30 – 16:30 | Team Challenge (werken naar een hoogprestatie team)

16:30 – 17:00 | Borrelen/omkleden

17:00 – 19:00 | Barbeque

 

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco