Vriendenuitjes

Brink Outdoor heeft een groot assortiment aan activiteiten voor uw vriendenuitjes. Super leuke activiteit zoals bijvoorbeeld bijlwerpen! De activiteiten kunnen bij ons op locatie in het Westland uitgevoerd worden maar ook op een door u gekozen locatie. Mocht u bijvoorbeeld een vriendendag buiten het Westland organiseren dan komen wij graag naar jullie toe.  

De activiteiten zullen met veel plezier overgebracht worden door onze instructeurs. Hierdoor zal uw vriendendag een groot succes zal zijn! Alles met een glimlach tijdens onze vriendenuitjes. Kortom: uw vriendenuitje boek je bij Brink Outdoor. 

Bekijk hieronder onze “standaard” arrangementen. Of neem een kijkje naar onze losse activiteiten!

Arrangementen voor een vriendenuitjes

Bekijk hier onze arrangementen speciaal voor een vriendenuitje! 

Vriendendag organiseren

Een vriendendag organiseren is een grote verantwoordelijkheid. Je gaat een groep personen een leuke dag bezorgen! Er zijn een hoop randvoorwaarden waar je aan moet denken. Bijvoorbeeld vervoer, eten/drinken, wie zijn er allemaal, activiteiten, allergieën, etc. 

Wij begrijpen dat het veel is om te regelen. Daarom denken wij graag met je mee! Niet alleen tijdens de uitvoer van de activiteiten maar ook tijdens de voorbereiding. Wij organiseren dagelijks uitjes voor groepen. Hierdoor weten daardoor precies waar je allemaal aan moet denken. 

Activiteiten op verschillende locaties

Wij organiseren onze activiteiten voor uw vriendendag op iedere locatie. Wij hebben een geschikte locatie in het Westland. Maar heeft u een andere locatie in gedachten? Graag komen wij een kijkje nemen welke activiteiten er allemaal uitgevoerd kunnen worden. Op de dag van uitvoering komen wij naar u toe, met onze instructeurs en materialen!

Twijfelt u nog?

Kom met ons in contact! Wij zullen u ervan overtuigen dat Brink Outdoor dé partij voor uw uitje is. U zult dit snel ervaren door de gastvrijheid waarmee u geholpen zult worden. Mocht u de verhalen van andere klanten willen horen? Klik op onderstaande link!

Dat kan je zelf bepalen? Je kan bij ons al een activiteit boeken vanaf €10,- en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. 

Je hebt maar 1 vriend nodig om een vriendenuitje te boeken!

Jazeker, dat is een heel leuk doel!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Voorbeeld programma:

15:00-15:30 Ontvangst met hapje/drankje

15:30-16:30 Bubbel voetbal

16:30-17:30 Archery Tag

17:30-18:00 Borrel

18:00-20:00 Barbecue