Vriendenuitje op locatie

Het vriendenuitje op locatie is voor vriendengroepen die graag met elkaar bezig zijn. Er wordt tijdens het uitje twee schiet activiteiten gedaan. Eerst schieten in een board en daarna gaan we op elkaar schieten. Aan het einde van het uitje zijn jullie allemaal getrainde schutters! Na de activiteiten wordt er een barbecue verzorgt door Brink Outdoor. 

Locatie

De locatie voor dit arrangement kunt u zelf bepalen! Wij komen met onze materialen, barbecue’s en instructeurs naar u toe. 

Activiteit

De activiteiten die gespeeld worden tijdens het vriendenuitje op locatie zijn Boogschieten en Archery Tag. Eerst worden jullie getraind om in de roos te schieten. Daarna gaan jullie op elkaar schieten. Gelukkig wel met stompe punten, laten we de pijlen maar niet verwisselen. 

Barbeque

Na afloop van de activiteit wordt er gebarbecued. De koks van Brink Outdoor staan achter de barbecue en bereiden het (vegetarische) vlees. Ook aan de afwas hoeven jullie niet te denken want wij nemen alle barbecue spullen weer mee! 

8 pers.

4,5 uur

60,- p.p.

Waarom Brink Outdoor?

Het hoofddoel bij Brink Outdoor is het hebben van 100% klanttevredenheid. Wij zijn flexibel en gaan doelgericht te werk!

Locatie

De locatie voor dit arrangement is uw eigen locatie. Wij komen met onze materialen naar u toe! Lees hier meer over. 

Programma

14:30 – 16:30 | Boogschieten / Archery Tag

16:30 – 17:00 | Borrelen/omkleden

17:00 – 19:00 | Barbeque

 

Meer informatie

Wij maken graag een arrangement op maat voor u! Neem hiervoor contact met ons op, 

Laat dit veld blanco