Vrijgezellenfeestjes

Het is de grote dag van je grote vriend/vriendin: Vrijgezellenfeestje! En nu ben je op zoek naar leuke vrijgezellenfeestjes ideeën. Bij ons ben je aan het juist adres om de vrijgezel is even te verwennen of vernederen. 

Nu is het mogelijk om deze dag op twee manieren in te vullen. Gaan we het hem/haar heel makkelijk maken, rustig aan met een bakkie koffie beginnen, paar pijltjes in het board schieten, vervolgens een lekkere bbq waarna de taxi staat te wachten om jullie naar de stad te brengen. 

Maar het kan ook anders, de vrijgezel is simpelweg: de lul. Zorg ervoor dat deze dag niet wordt vergeten. Lach je kapot om de vrijgezel omdat deze in verschillende situaties terecht komt waar de vrijgezel later om kan lachen. Jaag hem bevoordeeld op met het shoot-out of laat hem het middelpunt wezen van de bubbel voetbal. 

Wij denken ook graag mee over een leuke outfit voor de vrijgezel. Of een leuke opdrachtenlijst die de vrijgezel moet afvinken. Wij vinden het leuk om mee te denken over hoe we het feestje compleet kunnen maken. 

Kortom: Bij ons wordt jullie vrijgezellenfeest naar jullie ideeën ingevuld. Wij willen dus wel graag weten hoe we dit gaan invullen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Arrangementen voor vrijgezellenfeestjes

Bekijk hier onze arrangementen speciaal voor vrijgezellenfeestje! s

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier!

Laat dit veld blanco

Voorbeeld programma:

14:30 – 18:30 | Vaartocht op een zuipschuit

15:30 – 16:30 | Bubbel Voetbal

18:30 – 19:30 | Barbecue

Bubble Soccer
Video afspelen