Bedrijven

Teambuilding Events!

Brink Outdoor is gespecialiseerd in het aanbieden van teambuilding events. De hoofdactiviteit is de Team Challenge. Maar naast onze Team Challenge hebben wij ook nog een heleboel andere leuke activiteiten!

 

Alle activiteiten die wij aanbieden kunnen worden uitgevoerd op onze eigen groene locatie maar ook bij u op uw eigen locatie. 

Bedrijfsuitjes

Nog niet overtuigd om je bedrijfsuitje bij ons te boeken. Lees hier waarom wij gespecialiseerd zijn in bedrijfsuitjes!

Teambuilding

Brink Outdoor heeft een teambuilding programma voor bedrijven ontwikkeld die willen gaan voor een hoog prestatie team!

Activiteiten

Bekijk hier het overzicht van activiteiten voor bedrijven. De activiteiten kunnen op verschillende locaties worden uitgevoerd!

Maar wat is teambuilding?

Teambuilding is door middel van samenwerkingsopdrachten een team zo goed mogelijk laten functioneren! Een goed functionerend team noemen wij een hoogprestatie-team. Een team wat maximale resultaten behaald. U wilt natuurlijk ook dat uw team maximale resultaten behaald op de werkvloer!

Wat kan Brink Outdoor hierin betekenen?

Brink Outdoor maakt door middel van de teambuilding ook van uw team een hoogprestatie-team. Wij zullen ervoor zorgen dat tijdens de teambuilding programma de 8 factoren van een hoogprestatie-team in hoge frequentie terugkomen. De factoren die van een team een hoogprestatie-team maken, kunt u lezen via onderstaande link. 

Wat maakt ons dé partij voor uw team events?

Wij onderscheiden ons van de andere outdoor bedrijven door in het voortraject van de teambuilding duidelijke doelen te stellen met de klant. Hierdoor word ieder teambuildings programma uniek voor iedere groep. Het afstellen van het programma begint bij uw offerte aanvraag. U moet hierbij een doel invullen. Vervolgens wordt met u contact opgenomen om de doelen helemaal helder te krijgen voor onze voorbereiding. Wij gaan ons vervolgens samen met onze instructeurs verdiepen in de doelen. De instructeurs worden speciaal voor uw doel/groep gebrieft. Vervolgens wordt de instructeur getraind om het maximale uit uw teamsuitje te halen! 

Op welke locaties kan Brink Outdoor teambuilding events verzorgen?

Op bijna iedere locatie verzorgen wij onze teambuilding events! Onze hoofd locatie is in het Westland, dichtbij Rotterdam en Den Haag. Maar wij kunnen ook naar u toe komen met onze activiteiten. De teambuildingsspellen kunnen ook binnen uitgevoerd worden indien het weer het niet toe laat om buiten de activiteiten te doen.