Familie & Vrienden

Activiteiten voor vrienden of familiedag

Brink Outdoor heeft een groot assortiment aan activiteiten voor uw vrienden of familiedag. De activiteiten kunnen bij ons op locatie in het Westland uitgevoerd worden maar ook op een door u gekozen locatie. Mocht u bijvoorbeeld een familiedag buiten het Westland organiseren dan komen wij graag naar jullie toe.  

De activiteiten zullen met veel plezier overgebracht worden door onze instructeurs. Hierdoor zal uw familiedag of vriendendag een groot succes zal zijn! 

Bent u opzoek naar een vrijgezellenfeestje dan hebben wij ook speciale programma’s. Wil je de vrijgezel eens goed laten zweten of de vrijgezel op hemelen?

Activiteiten

Bekijk hier het overzicht van activiteiten voor familie en vrienden. De activiteiten kunnen op verschillende locaties worden uitgevoerd!

Vrijgezellenfeestje

Zorg voor een onvergetelijke dag voor de vrijgezel. Wij gaan graag met u in overleg over hoe u deze dag voor u ziet!

Op uw locatie

Wij bieden onze activiteiten aan op bijna iedere locatie. U kiest de locatie, wij kijken wat er allemaal mogelijk is.

Familiedag of vriendendag organiseren

Een familiedag of vriendendag organiseren is een grote verantwoordelijkheid. Je gaat een groep personen een leuke dag bezorgen! Er zijn een hoop randvoorwaarden waar je aan moet denken. Bijvoorbeeld vervoer, eten/drinken, wie zijn er allemaal, activiteiten, allergieën, etc. 

Wij begrijpen dat het veel is om te regelen. Daarom denken wij graag met je mee! Niet alleen tijdens de uitvoer van de activiteiten maar ook tijdens de voorbereiding. Wij organiseren dagelijks uitjes voor groepen. Hierdoor weten daardoor precies waar je allemaal aan moet denken. 

Activiteiten op verschillende locaties

Wij organiseren onze activiteiten voor uw familiedag of vriendendag op iedere locatie. Wij hebben een geschikte locatie in het Westland. Maar heeft u een andere locatie in gedachten? Graag komen wij een kijkje nemen welke activiteiten er allemaal uitgevoerd kunnen worden. Op de dag van uitvoering komen wij naar u toe, met onze instructeurs en materialen!

Twijfelt u nog?

Kom met ons in contact! Wij zullen u ervan overtuigen dat Brink Outdoor dé partij voor uw uitje is. U zult dit snel ervaren door de gastvrijheid waarmee u geholpen zult worden. Mocht u de verhalen van andere klanten willen horen? Klik op onderstaande link!