Kinderen

Actief kinderfeestje

Bent u opzoek naar een actief kinderfeestje? Brink Outdoor verzorgt outdoor activiteiten voor kinderen! Kinderen hebben een hele intense belevingswereld. Wij vinden het fijn om hierop in te spelen met verschillende thema’s die wij aan onze feestjes geven. 

Brink Outdoor heeft een ruim assortiment aan outdoor activiteiten. Speciaal voor kinderen heeft Brink Outdoor een apart assortiment die leuk zijn om te doen voor kinderen. Onze instructeurs zorgen voor een waar feestje voor de kinderen! 

Kom bij ons genieten van een lekker bakkie koffie en wij zorgen voor de kinderen. 

Activiteiten

Bekijk hier het overzicht van activiteiten voor kinderen. De activiteiten kunnen op verschillende locaties worden uitgevoerd!

Kinderfeestjes

Brink Outdoor heeft verschillende kinderfeestje in thema!

Scholen

Wij organiseren ook sportdagen en klassenfeestjes. Samen komen tot een mooi programma voor alle leeftijden.

Waarom een actief kinderfeestje?

Kinderen zitten tegenwoordig steeds vaker binnen. Een middag achter de laptop of achter de Playstation komt steeds vaker voor waardoor ze minder buiten komen. In plaats van fietsen langs je vrienden of ze buiten komen spelen, wordt er een appje gestuurd. Bij Brink Outdoor geloven wij erin dat het belangrijk is voor kinderen om buiten te zijn. Ten eerste dingen ontdekken. Ten tweede beleven samen met je vrienden.
Dat is precies wat je doet met een actief kinderfeestje! Dingen ontdekken en samen met je vrienden nieuwe dingen beleven. 

Waarom een kinderfeestje bij Brink Outdoor?

Bij Brink Outdoor worden de instructeurs per doelgroep getraind. Bij de training voor kinderen wordt ingegaan op de belevingswereld van de kinderen. Hieruit volgt dat de instructeurs maximaal op inspelen voor een maximale beleving bij de kinderen.