Locaties

Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van vriendendagen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes in Zuid Holland. Wij bieden onze outdoor activiteiten aan op verschillende locaties. Wij beschikken over een mooi outdoor terrein in het Westland. Maar wij bieden ook onze activiteiten aan op locatie! Wij komen met onze materialen en instructeurs naar u toe. Kortom: Onze activiteiten, overal en waar u maar wilt!

Heeft u bijvoorbeeld bij het bedrijf een grote hal? Dan verzorgen wij het bedrijfsuitje bij u op locatie! Wij verzorgen op deze manier het bedrijfsuitje overal in Zuid Holland en omstreken. 

Activiteiten op uw eigen locatie hebben verschillende voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de catering zelf regelen. Uw familie, vrienden of collega’s weten precies waar zij moeten zijn en u hoeft geen vervoer te regelen. Zo zijn er nog een heleboel voordelen van activiteiten op locatie! 

Bijlwerpen

Op eigen locatie

Bij Brink Outdoor is het mogelijk om de activiteiten op uw eigen locatie uit te voeren. Wij komen met onze materialen en instructeurs naar u toe! Ook is het mogelijk om de catering bij u op locatie te verzorgen. Wij verzorgen onze activiteiten op deze manier door heel Nederland! 

Onze locatie

Onze vaste stek in Naaldwijk. Een meer dan 600 jaar oude boerderij met een ongedwongen sfeer waar alles mogelijk is. Alle activiteiten zijn hier om de boerderij- en horeca locatie heen gebouwd,

De Hooimeid
Bedrijfsuitjes

Op het strand

Een veel gekozen locatie is het strand. Op het mooie strand van ‘s-Gravenzande staat beachclub Breez waar Brink Outdoor mee samenwerkt. Beachclub Breez biedt verschillende handige faciliteiten binnen de strandtent. Zo zijn er bijvoorbeeld kleedruimtes en douches. 

De Zwetburch

De Zwetburch is een prachtige boerderij in het Westland. De mooie locatie is perfect voor de activiteiten van Brink Outdoor! 

Boerderij Zwethburch