Locaties

Brink Outdoor is gericht op het aanbieden van vriendendagen, kinderfeestjes en bedrijfsuitje in Zuid Holland. Wij bieden onze outdoor activiteiten aan op verschillende locaties. Wij beschikken over een mooi outdoor terrein in het Westland. Maar wij bieden ook onze activiteiten aan op locatie! Wij komen met onze materialen en instructeurs naar u toe. Kortom: Onze activiteiten, overal!

Heeft u bijvoorbeeld bij het bedrijf een grote hal? Dan verzorgen wij het bedrijfsuitje bij u op locatie! Wij verzorgen op deze manier het bedrijfsuitje overal in Zuid Holland en omstreken. 

Activiteiten op uw eigen locatie hebben verschillende voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de catering zelf regelen. Uw familie, vrienden of collega’s weten precies waar ze moeten zijn en u hoeft geen vervoer te regelen. Zo zijn er nog een heleboel voordelen van activiteit op locatie! 

Bijlwerpen

Op eigen locatie

Bij Brink Outdoor is het mogelijk om de activiteiten op uw eigen locatie uit te voeren. Wij komen met onze materialen en instructeurs naar u toe! Ook is het mogelijk om de catering bij u op locatie te verzorgen. Wij verzorgen onze activiteiten op deze manier door heel Nederland! U betaald geen extra kosten voor activiteiten op locatie. 

Op het strand

Een veel gekozen locatie is het strand. Op het mooie strand van ‘s-Gravenzande staat beachclub Breez waar Brink Outdoor mee samenwerkt. Beachclub Breez biedt verschillende handige faciliteiten binnen de strandtent. Zo zijn er bijvoorbeeld kleedruimtes en douches. 

Bedrijfsuitjes
Vergaderen Westland

Partycentrum 't Centrum

Een veelzijdig Partycentrum in hartje Westland! Ideale locatie voor uw bedrijfsuitje of familiedag. 

De Zwetburch

De Zwetburch is een prachtige boerderij in het Westland. De mooie locatie is perfect voor de activiteiten van Brink Outdoor! 

Boerderij Zwethburch
Boerderij Zwethburch

Boerderij Burgersdijk

Een prachtige boerderij voor de activiteiten van Brink Outdoor! De ideale locatie voor uw bedrijfsuitje of familiedag.