Activiteiten op locatie

Wij verzorgen al onze activiteiten op locatie. Graag komen wij met onze materialen en instructeurs naar u toe. Ook bij u op locatie maken we er een geslaagd feestje van. Op deze manier kunt u dicht bij huis de activiteiten plaats laten vinden. 

Eerst komen wij graag met u in contact om te kijken welke activiteiten er allemaal uitgevoerd kunnen worden bij u op locatie. Heeft u een mooi grasveld in uw achtertuin of heeft u een bedrijfshal waar we binnen activiteiten kunnen komen doen? 

Activiteiten op uw eigen gekozen locatie heeft verschillende voordelen. Eén van deze voordelen is bijvoorbeeld dat u de catering zelf kan regelen. Wilt u toch de catering door ons laten regelen, dan is dit ook mogelijk! 

Neem contact met ons op via het contact formulier en wij komen graag een keer bij u langs. 

Of toch een "standaard" locatie?

Maar hoe gaat het in zijn werk?

Het is heel simpel. U neemt contact met ons op. Hierbij geeft u aan, welke activiteiten u graag op locatie zou willen doen. Vervolgens plannen wij met u een afspraak in om een kijkje op locatie te nemen. Wij kijken vervolgens of de gewenste activiteiten ook daadwerkelijk op locatie gedaan kunnen worden. Wij adviseren dan ter plekke welke activiteiten we het beste kunnen gaan doen. Wij komen op de dag van uw uitje met onze materialen en instructeurs naar u toe. Op de dag zelf heeft u omtrent activiteiten nergens omkijken naar. Aan het einde van de activiteiten nemen wij alle materialen en rotzooi weer mee! 

Zijn er extra kosten aan verbonden?

Nee. Wij rekenen geen voorrijkosten of andere extra kosten. U betaald het normale tarief van de activiteiten. 

Hoe werkt het met de betaling? 

Bij ons betaal je altijd na de activiteit. Wij sturen u een factuur en deze moet binnen 14 dagen voldaan zijn. Ook is het mogelijk om cash te betalen, dit is mogelijk direct na de activiteit.